Contact

ContactContactContactContactContactContactContactContactContactContact

Contact

‘Van een studentenbedrijf zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderneming, waar de liefde voor taal en ondernemen in samenkomen.’

- Eigenaar Kevin Boes

Bij Young Translators voeren we met ongeveer honderd vertalers zo’n tachtig talencombinaties uit. We richten ons daarbij vooral op de Europese talencombinaties, maar ook voor vertalingen van en naar andere talen zoals het Vietnamees, Turks, Koreaans, Japans, Indonesisch, Chinees en Arabisch kun je bij ons vertaalbureau terecht.

We zijn daarbij gespecialiseerd in juridische en technische vertalingen. Ook voor marketing- en cryptoteksten hebben wij de juiste specialisten in huis. Het jargon in deze teksten kennen we als geen ander. Hierdoor lukt het ons om niet alleen de woorden, maar ook de boodschap van de tekst in de doeltaal over te brengen. Op de pagina’s over deze branchegerelateerde vertalingen vind je hierover meer informatie.

Meer weten?

Wil je eerst de uitmuntende kwaliteit van onze vertalingen ervaren? Dan mag je altijd vrijblijvend en kosteloos een proefvertaling bij ons aanvragen. We gaan graag voor je aan de slag.

Ben je al overtuigd en wil je direct een opdracht bij ons neerleggen? Of wil je meer informatie over de talencombinaties die we aanbieden? Vul dan ons contactformulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Young Translators

De Eelinkes 22
7101 PX Winterswijk

Kevin@youngtranslators.com

☎️ +31 6 58 84 18 75

Roel@youngtranslators.com

☎️ +31 6 48 27 46 24

KVK: 69682275
BTW: NL857966182B01