KeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalkKeyTalk

keytalk-media-992x661

Onze samenwerking

Sinds 2019 voert Young Translators alle vertalingen uit voor KeyTalk.

Deze vertalingen zijn voornamelijk blogposts, e-mails en webpagina’s. Voor deze vertalingen werken wij alleen samen met de beste marketingvertalers die de boodschap van een tekst vlekkeloos overbrengen in de doeltaal.

Elke maand maakt KeyTalk een blogpost die ze op hun website plaatsen en mailen naar hun klanten. Hierin vertellen ze alles over nieuwe diensten, nieuwe klanten, nieuwe campagnes en nog veel meer.

Deze blogposts worden vertaald naar het Brits-Engels, Duits en Frans.

Wishes and solutions

1

Eerste wens

2

Tweede wens

Converterende vertalingen

Marketingteksten moeten converterend zijn. Wij helpen KeyTalk om hun doelen te bereiken. Voor marketingvertalingen hebben wij een speciaal marketing-vertaalteam. Zie: https://www.youngtranslators.com/marketing-vertaalbureau

Vakkennis

De blogs bevatten veel technisch jargon. Het is dus belangrijk dat de vertalers begrijpen welke producten en diensten door KeyTalk worden aangeboden. Daarom werken wij alleen samen met vertalers die affiniteit hebben met de IT- en Cybersecurity-sector.

Over KeyTalk

KeyTalk is een PKI- (Public Key Infrastructure) managementsysteem dat PKI-management zo simpel mogelijk maakt. Dit doen ze met hun veelzijdige CKMS (Certificate Key Management System). Dit systeem kent veel verschillende toepassingen. Van volledig geautomatiseerd PKI-beheer en Certificate Lifecycle Management (CLM) tot de flexibele en efficiënte deployment naar nagenoeg alle mogelijke servers en end-points.

Een aantal klanten van KeyTalk zijn: Canon, RDW en TKE.

Meer weten over KeyTalk en hun CKMS? Check: https://keytalk.com/nl

KeyTalk
"Wij zetten Young Translators in voor de vertalingen van blogs en andere teksten vanuit Nederlands naar Engels, Duits en Frans. Vertalingen zijn altijd snel beschikbaar en foutloos, tegen redelijke prijzen."

Wout van der Wijk

CEO, KeyTalk

Ook voor speciale wensen kan je bij Young Translators terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Omdat je deze case hebt gelezen

433websitefoto

433

Marketing
finalfilm website foto

Final Film

Crypto