433433433433433433433433433433

Capture

Onze samenwerking

433 en Young Translators werken inmiddels een jaar samen. Young Translators verzorgt de ondertiteling van de Instagram en Youtube video’s van 433.

433 post dagelijks video’s op Instagram en Youtube over actualiteiten binnen de voetbalindustrie. Met 64 miljoen volgers op al hun platforms en 2 miljard weergaven per maand vinden wij het een eer om de ondertiteling voor 433 te verzorgen.

Interviews met voetballers worden onder meer vanuit het Italiaans, Portugees en Spaans naar het Engels vertaald zodat alle 64 miljoen volgers de interviews kunnen bekijken.

Wishes and solutions

1

Eerste wens

2

Tweede wens

3

Derde wens

Transcriptie

Terwijl de transcriptie wordt verzorgd, wordt het projectteam alvast ingelicht voor de vertaling. Dit zorgt voor een soepele overgang en snellere levertijd.

Vertaling

Young Translators zorgt ervoor dat de transcriptie vertaald wordt door een vertaler met voetbalkennis.
Deze vertaling wordt vanzelfsprekend uitgevoerd volgens het gebruikelijke kwaliteitsproces.

Oplevering

De vertalingen worden in .SRT bestanden aangeleverd zodat 433 deze makkelijk in hun video's kan zetten.

Wil jij ook dat Young Translators met jouw wensen meedenkt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over 433

433 is de grootste online voetbalcommunity ter wereld, daarnaast hebben ze de hoogste fan engagement op het internet en zijn ze het grootste online sportmedium wereldwijd. Ze maken unieke voetbalgerelateerde content, voornamelijk op Instagram en Youtube. Dit soort content was voor de komst van 433 ongekend bij het grote publiek. Ze zijn er dan ook steeds razendsnel bij wanneer er een transfer, een goal of een andere belangrijke gebeurtenis plaatsvindt. Ze creëren content met de wereldsterren van de voetbalsport, waaronder interviews en challenges. Als volger laten ze je alle kanten van de sport zien, van achtergrondverhalen en bijzondere verhalen uit de voetbalwereld, tot filmpjes van waanzinnige goals en hartverwarmende momenten.

433
"Bij 433 zijn we erg blij met de samenwerking die YoungTranslators ons biedt. De vertalingen zijn altijd van goede kwaliteit en er wordt zorgvuldig omgegaan met onze wensen. Een video op een juiste manier ondertitelen kan voor sommige mensen klinken als iets simpels, maar uit ervaring weten wij dat er altijd fouten te vinden zijn als het niet door gekwalificeerde mensen is gedaan. Al met al een positieve ervaring."

Carlo Scholtens

Regisseur bij 433

Wil jij net als 433 jouw internationale communicatie goed verzorgen?

Omdat je deze case hebt gelezen

finalfilm website foto

Final Film

Crypto
team website foto

TEAM Inc.

Technisch