TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.TEAM Inc.

1645110533397 (1)

Onze samenwerking

Young Translators is al jarenlang een van TEAM Inc.'s vaste vertaalpartners. Young Translators is verantwoordelijk voor alle vertalingen van en naar Europese talen.

Een grootbedrijf als TEAM Inc. laat veel specialistische teksten vertalen voor zowel interne- als externe communicatie. Denk aan kwaliteitsnieuwsbrieven, kwaliteit- en veiligheidsbulletins en verschillende procedures.

Het vertalen van deze teksten vereist veel kennis over industriële techniek, daarom heeft Young Translators een op maat gemaakt toetsingsproces ingericht om een specialistisch vertaalteam te werven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat TEAM Inc. wordt voorzien van een consistente kwaliteit in hun internationale communicatie.

Wishes and solutions

1

Eerste wens

2

Tweede wens

3

Derde wens

Gespecialiseerd vertaalteam

TEAM Inc. kwam bij Young Translators om technische-, marketing- en juridische vertalingen te laten verzorgen. Hierbij gaven zij aan dat specifieke vakkennis en hun woordkeuze erg belangrijk is. Daaropvolgend besloten wij speciale vertaaltoetsen voor marketing-, juridische- en technische vertalingen te laten ontwikkelen door experts in het vakgebied, hierdoor is TEAM Inc. gegarandeerd van de beste vertalingen. 


Snelle omzettijden

TEAM Inc. verlangt dat hoge volumes snel geleverd worden, dit is een van de redenen dat wij ervoor gekozen hebben om per talencombinatie en specialisatie vertaalteams op te zetten. 

Consistentie

Bij TEAM Inc. is het belangrijk dat zowel de interne- als externe communicatie eenduidig en consistent is. Bij vaktermen houden wij tijdens de vertaling een woordenlijst aan en maken we gebruik van een vertaalgeheugen. De schrijfstijl wordt gewaarborgd door bij elk project een schrijfstijl analyse te maken. Hierdoor is de communicatie van TEAM Inc. eenduidig en consistent.

Over TEAM Inc.

TEAM Inc. is een multinational die zich specialiseert in industriële techniek. Zij bedienen hiermee een brede groep klanten in de (petro)chemische industrie, maritieme sector, civiele techniek en constructiebedrijven. De diensten die zij uitvoeren zijn veelal onderhoud, verbeteringen en reparaties van industriële infrastructuur.

TEAM Inc. heeft kantoren op 220 locaties over de hele wereld en werkt samen met meer dan 7.500 collega’s.

TEAM Inc.
"Omdat wij een groot project Europees uitgezet hadden, waren wij op zoek naar een vertaalbureau voor onze medewerkershandleidingen. Na het plaatsen van een LinkedIn-advertentie kregen wij een enthousiaste reactie van Young Translators. Na ontvangst van de positieve offerte hebben wij de opdracht gegund. Wij kregen een duidelijke deadline waaraan zij zich netjes gehouden hebben. Ook de kwaliteit van de vertaling was prima in orde. Wij zullen in de toekomst zeker weer onze vertalingen door Young Translators laten uitvoeren!"

Mara Oele

Training Officer Europe, TEAM Inc.

Ook voor grote volumes en speciale wensen kan je bij Young Translators terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Omdat je deze case hebt gelezen

433websitefoto

433

Marketing
finalfilm website foto

Final Film

Crypto