LBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor BeltsLBS Conveyor Belts

B0011112-verkleind

Onze samenwerking

Sinds LBS Conveyor Belts hun nieuwe website heeft gelanceerd, vertalen zij al hun content naar het Engels en Duits.

LBS Conveyor Belts ontwikkelt unieke op maat gemaakte rubber en kunststof transportbanden voor bedrijven in de recycling-, agro- en foodindustrie.

Door het gebruik van deze transportbanden kunnen de klanten van LBS Conveyor Belts hun producten op een duurzame wijze naar een hoger niveau tillen. Lees meer over hoe zij hun klanten verder helpen: https://www.lbs.cc/en/ 

LBS is een groot internationaal bedrijf dat op dit moment hard werkt om een groot deel van hun technische kennis vast te leggen in whitepapers, blogs en andere informatieve content. Ook deze documenten worden vertaald door Young Translators.

Wishes and solutions

1

Eerste wens

2

Tweede wens

Gespecialiseerd vertaalteam

Bij technische vertalingen kan een kleine vertaalfout al snel grote gevolgen hebben. Een correcte en consistente vertaling is dus van levensbelang.

Dat is waarom Young Translators een speciaal vertaalteam heeft geworven voor technische vertalingen zoals die van LBS Conveyor Belts.

Consistente vertalingen

Wij werken samen met een vast team en bovendien zorgen wij voor een consistent jargon door gebruik te maken van een vertaalgeheugen.

Het vertaalgeheugen geeft suggesties voor de vertalingen van bepaalde termen op basis van eerder gemaakte vertalingen.

Over LBS Conveyor Belts

Met hun innovatieve machinepark ontwikkelt LBS Conveyor Belts unieke en op maat gemaakte rubber & kunststof transportbanden. Deze transportbanden dragen meermaals bij aan betrouwbare en veilige machines, en productieprocessen die de eisen van morgen aankunnen. Daarbij ligt de focus op toepassingen binnen de recycling-, agro- en foodindustrie.

Vanuit hun jarenlange ervaring en expertise helpen ze hun klanten om producten op een duurzame wijze naar een hoger niveau te tillen. Door continu te ontwikkelen en te innoveren, kunnen ze, middels hun hoogwaardige machinepark, de beste transportbanden leveren voor specifieke toepassingen en ervoor zorgen dat hun klanten voorop blijven lopen. Hun missie is het ontwikkelen en produceren van excellente op maat gemaakte rubber en kunststof transportbanden, samen met hun klanten.

Ze hebben ruim 100 medewerkers en zijn gevestigd in Emmen.

LBS Conveyor Belts
"Wij bij LBS Conveyor Belts zijn blij met de samenwerking die Young Translators ons biedt. De kwaliteit van de vertalingen is prima in orde en er wordt goed geluisterd naar onze wensen en feedback. Ook de deadlines worden goed gehaald. Al met al een positieve ervaring en ik raad hen dan ook zeker aan."

Kim Riemeijer

Marketing Coordinator, LBS Conveyor Belts BV

Ook voor speciale wensen kan je bij Young Translators terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Omdat je deze case hebt gelezen

433websitefoto

433

Marketing
finalfilm website foto

Final Film

Crypto